drag and drop web creator

PERLUKAN LAMAN WEB?

Dengan hanya RM25 sebulan, anda mampu memliki satu laman web e-dagang anda sendiri untuk meraih jualan dan keuntungan online.

PALING MURAH

Pakej web e-dagang Pasar.Cloud
hanya RM25 sebulan, bersama shopping cart dan kemudahan pembayaran online. 

REKAAN ANGGUN

Cantik itu perlu, rohani dan jasmani. Perniagaan anda jiwa dah cantik - benarkan kami anggunkan rupa parasnya.  

MESRA ALAM

Laman web rekaan kami sangat mudah untuk dikendalikan dan diselenggarakan. Kalau tak reti juga, boleh Whatsapp kami.

CIRI-CIRI PASAR.CLOUD

URL Unik Untuk Perniagaan Anda . Shopping Cart. Kemudahan Online Payment

Mobirise

UNIK KEPADA ANDA

Laman web anda di Pasar.Cloud adalah unik kepada anda. Logo anda, nama anda, gambar anda, semuanya anda. Anda boleh promosikan perniagaan anda dengan URL Pasar.Cloud anda sendiri, atau gunakan domain .com atau .com.my yang anda boleh daftar dengan kami.

Mobirise

SHOPPING CART

Jual produk anda online dengan kemudahan shopping cart yang dipasangsiap untuk kegunaan anda - anda hanya perlu fokus untuk jual produk atau perkhidmatan anda. Semua perihal teknikal, kami sedia bantu anda melalui whatsapp dan e-mel sahaja.

Mobirise

ONLINE PAYMENT

Jika perlu, anda boleh gunakan link senangPay yang kami sediakan untuk anda untuk terima bayaran kad kredit/debit dan perbankan Internet (FPX) melalui Whatsapp, Facebook dan e-mail anda!

SERTAI PASAR.CLOUD

Hanya RM25 sebulan untuk mulakan perniagaan online anda.

URL unik untuk perniagaan anda . Shopping Cart. Kemudahan Online Payment

PENGURUSAN ISI KANDUNGAN

Content Management System (CMS)

Kami menyediakan CMS yang berlandaskan Bootstrap untuk anda mengendalikan laman web anda di Pasar.Cloud.
Mobirise

EDIT TERUS TEKS

CMS Pasar.Cloud membolehkan anda edit isi kandungan laman web anda sebagaimana anda edit dokumen-dokumen lain (copy & paste) tanpa anda perlu tahu mengenai programming.

Dan, dengan Pasar.Cloud, anda tak perlu tekan butang "SAVE" pun - CMS tu save sendiri je.

Mobirise

DRAG & DROP ISI KANDUNGAN ANDA

Tak payah nak pening bagaimana nak tulis HTML, CSS, Javascript atau lain-lain bahasa programming. CMS di Pasar.Cloud membolehkan anda pilih sahaja blok-blok isi kandungan yang anda mahu - drag & drop sahaja ke atas halaman laman web anda. 

Anda juga boleh sesuaikan setiap blok dengan pilihan yang disediakan di dalam tetapan (settings) setiap blok.

Mobirise

TAMBAH PAGE ANDA SENDIRI

CMS di Pasar.Cloud membenarkan anda tambah laman web anda dengan halaman-halaman baru. Anda boleh gunakan template laman web yang kami telah reka untuk anda, atau anda boleh mulakan rekaan yang baru - klik sana, klik sini je.

Kalau tersilap reka takpe - kami ada simpan fail-fail asal anda untuk pulihkan laman web anda kepada sediakala.

SERTAI PASAR.CLOUD

Hanya RM25 sebulan untuk mulakan perniagaan online anda.

URL unik untuk perniagaan anda . Shopping Cart. Kemudahan Online Payment

GALERI LAMAN WEB

Contoh-contoh laman web Pasar.Cloud

Mobirise

WAQIAH QUEST RESOURCES

Mobirise

YAYASAN BINA INSAN MALAYSIA

Mobirise

MYSELESA CLEANING SERVICES 

Mobirise

QUKOOS
BY NUR

Mobirise

EDPROTRA

Mobirise

BIG LITTLE STORE

Mobirise

FLYKIDZ

Mobirise

LENCANA INDUSTRIES

ADA SOALAN?

Jika apa yang kami telah bentangkan masih tidak jelas, anda boleh hubungi kami dan tanya kami apa yang anda perlu tahu. Atau anda ada idea untuk adakan kolaborasi strategik dengan kami - silakan.

PENGURUSAN PASAR.CLOUD

Barisan Pentadbiran

Mobirise

AHMAD ZAHIRUDIN

CEO Neusoftpro

Mobirise

SITI NORHAYANI

Director

Mobirise

ANNE ARDZI

Master Envoy

Mobirise

HJ ROZMAN ABAS

Advisor

Mobirise
Mobirise

SHARE THIS PAGE!

SERTAI PASAR.CLOUD

Hanya RM25 sebulan untuk mulakan perniagaan online anda.

URL unik untuk perniagaan anda . Shopping Cart. Kemudahan Online Payment

Pengurusan

Neusoftpro Media Sdn Bhd
(1109617-M)
Suite 2-09, Block 4806, CBD Perdana 2, Persiaran Flora, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia.

Hubungi Kami

Mobile Support:
+60192131065
+60183199190

E-Mel:
pengurusan@pasar.cloud